Poštovanje,              (Deutsche)

Ovaj link ste dobili od osobe koji Vas je registrovala u sistem povrata novca pri svakoj kupovini, ili bi trebala da bude vaš preporučilac u svakom slučaju.

Ako znate da vam je prijatelj već poslao preporuku PRVO pogledajte PRVI video da bi ste vidjeli kako se pravilno registrovati, OK?

Ako ste uz preporuku dobili i fizičku karticu (rjeđi slučaj), obratite pažnju na kraju videa kako se dodaje dodatna kartica na vaš račun, jednostavno je. 

 

Ako ste uspješno završili registraciju, vrijeme je da preuzmete besplatnu aplikaciju za vaš pametni telefon:

(ako ovo gledate na takvom uredjaju, samo kliknite na odgovarajuću sliku):

za Android uredjaje: 

IOS CASHBACK CARD

  za Apple IOS uredjaje:

  

 Potražite preko aplikacije šta je dostupno u vašoj blizini, jednostavno je, samo pokrenite aplikaciju ;) Prvi put se morate logirati sa vašim pristupnim podacima (email i šifra).

Nije problem ako se ni toga ne sjećate, bitno je da imate pristup svom telefonu koji je u sistemu. Prilikom logiranja, klik na "Zaboravio/la sam lozinku" i pratite instrukcije.

Razni načini kupovine su vam dostupni u ovom sistemu: cashback kartica, poklon kartica, eVoucher i OnLine kupovina. OBAVEZNO pogledajte video koji slijedi, jer radnici kompanija kod kojih se ne koristi casback kartica pojma nemaju o svemu ovome, kod njih ovo funkcioniše preko njihovih poklon kartica ili eVouchera:

 

Novost od sredine sedmog mjeseca 2020. godine je mogućnost kupovine myWorld eVouchera koji vam bukvalno služi za vaše buduće kupovine svih ostalih eVouchera i poklon kartica, bez obzira na iznos. Upitajte svog preporučioca za minimalni iznos myWorld vaučera koji se kod vas može uzeti. Evo primjera za Bosnu i Hercegovinu, kao i korištenje myWorld eVoučera za kupovinu manjeg dm digitalnog vaučera:Kako se koristi cashback kartica pogledajte u kratkom videu:


Kompanija je uvela novi način kupovine u velikim maloprodajnim lancima - eVoucher, bez pokazivanja cashback kartice ili aplikacije.

Kako se koristi eVoucher pogledajte u kratkom videu:

Ako nemate pametni telefon, sigurno imate mobilni telefon i sam broj vam je vaša CASHBACK CARD kartica. Jednostavno koristite svoj broj telefona u sljedećem obliku 0038763031834 (ovo je moj broj mobilnog) - 00 pa pozivni broj za državu i dodate broj bez 0, to je to. 

Dakle, na kasi/info pultu partnerske firme koja prima cashback kartice, recite da imate CASHBACK karticu i svoj broj telefona preko koga ste registrovani. 

Jako je važno da isprobate svoje besplatne benefite

Kupite nešto od vaših svakodnevnih troškova u partnerskim trgovinama koje su vam dostupne. Dobićete SMS poruku na vaš broj telefona sa iznosom novaca koje ste uštedili i brojem šoping poena koje ste dobili. 

Evo šta je dostupno od partnerskih trgovina u Brčkom, Bijeljini, Beogradu, Novom Sadu Vranju,  Zagrebu, Rijeci, Crnoj Gori, Makedoniji, ...

Preporučujemo da sagledate vaše redovne mjesečne troškove i pogledate koliko novaca trošite i gdje možete iskoristiti svoje benefite (koje partnerske firme su u blizini i na koji način se koriste benefiti). Uz mudro trošenje novaca za svoje redovne potrebe možete uštediti do jednog mjesečnog rashoda.

Za slučajeve kad se trebaju koristiti POKLON KARTICE (kod velikih filijalista koji nemaju terminale za CASHBACK CARD, npr. dm, Mercator, KONZUM, IDEA i slični) kupite sebi vaučer (poklon karticu) direktno u našoj kompaniji (CIA88 team ima poseban video o tome u grupi za cashback članove) ili na prodajnom mjestu vaučera (PRIMJER - Zagreb, Beograd, Beč) u iznosu koji mjesečno trošite kod tih filijalista. Povrat novca i šoping bodovi su vam odmah obračunati a vi pokazujete tu poklon karticu umjesto novca dok je ne potrošite, jednostavno.

 

Preporuka: 

Na Facebooku postoji grupa za cashback card članove, dobro došli ste u nju: KLIK za slanje zahtjeva za uključenje u FB grupu.

Također, potražite CASHBACK zajednicu svog grada na Facebook-u. To je odlično mjesto da vidite online SVE aktuelne akcije i izjave vlasnika malih i srednjih preduzeća iz vašeg kraja, pogledajte i kada je zakazan SHOPPING INFO kod vas. To je posebna manifestacija koja se održava u vašem gradu a evo gdje ćete dobiti detaljne informacije:

Posavina, Semberija, Tuzlanski kantonOsijekNovi SadVukovar - VinkovciSlavonski Brod...