MOJA PRIČA

Moje je ime Dragan Matijević, po zanimanju inženjer elektrotehnike od daaavne 1992. godine. I prije završetka studija, radio sam u struci, kao i danas. Uvijek sam tražio priliku više jer sam i imao veće potrebe (jedna žena – troje djece, ne obratno!). 

Sa sistemom preporuka sam se upoznao još davne 1996. godine (jedna od najvećih kompanija u mrežnom marketingu), vrijedno radio i dostigao neke od liderskih nivoa ali sam stalno bio u problemu: MORAO sam da PRODAJEM proizvode a kao inženjer mi to nije bilo „u krvi“. Vjerujem da je i sa vama sličan slučaj. NISMO PRODAVCI, velika većina. Sa preseljenjem u Brčko, krajem 2001. godine, stao je i moj preporučiteljski posao.

Našao sam pravi odgovor kroz atrakcioni marketing - dobitnu kombinaciju mrežnog marketinga i interneta. Sada me ponovo našao OVAJ posao o kome hoću da Vam pričam, ali sada NE MORAM da prodajem proizvode i ubjeđujem ljude da kupuju, oni to rade svakako.
Ja samo prenosim svoje iskustvo a vi ćete odlučiti za sebe, uvijek.

Znam da ova grana marketinga ima odličnu budućnost, šta više kompanija se razvija svakim danom sve više i nalazi se u TOP20 najbrže rastućih kompanija u ovo doba pandemije a tu je i tim osoba sa kojima sam povezan - redom uspješni ljudi koji mi svakodnevno pomažu da ostvarim svoje ciljeve i pomognem svom timu da svaki član tima ostvaruje svoje ciljeve.


Ali dobro, da se ostavimo moje omiljene teme „mene“ i da popričamo o vama i kako mogu da vam pomognem još danas?


Za vas koji se odlučite upoznati sa atrakcionim marketingom sam pripremio edukaciju koja će vam stizati na vaš email u odgovarajućem ritmu, a do vas je samo da se upišete u listu i započnete svoju edukaciju... 


Eh, da, najbolji kontakt je preko ZOOM-a, klik ovdje i vidimo se...