MOJA PRIČA

Moje je ime Dragan Matijević, po zanimanju inženjer elektrotehnike od daaavne 1992. godine. I prije završetka studija, radio sam u struci, kao i danas. Uvijek sam tražio priliku više jer sam i imao veće potrebe (jedna žena – troje djece, ne obratno!). 

Sa sistemom preporuka sam se upoznao još davne 1996. godine (jedna od najvećih kompanija u mrežnom marketingu), vrijedno radio i dostigao neke od liderskih nivoa ali sam stalno bio u problemu: MORAO sam da PRODAJEM proizvode a kao inženjer mi to nije bilo „u krvi“. Vjerujem da je i sa vama sličan slučaj. NISMO PRODAVCI, velika većina. Sa preseljenjem u Brčko, krajem 2001. godine, stao je i moj preporučiteljski posao.

Našao sam pravi odgovor kroz atrakcioni marketing - dobitnu kombinaciju mrežnog marketinga i interneta. Sada, 2016. godine, ponovo me našao OVAJ posao o kome hoću da Vam pričam, ali sada NE MORAM da prodajem proizvode i ubjeđujem ljude da kupuju, oni to rade svakako. Ja samo prenosim informaciju kako ostvariti povrat novca pri SVAKOJ kupovini i ostvariti trajne prihode. 

Sada je situacija dodatno interesantnija sa mogućnostima koje donosi finalizacija tržišta u evropskim državama, a dolazi i Balkan na red, iz kojih možemo uzeti značajan dio tržišta, o tome ću posebno, nasamo, sa nakvalitetnijima!


Pri tome vidim svijetlu budućnost ovog posla, jer sam povezan sa uspješnim ljudima koji mi svakodnevno pomažu da ostvarim svoje ciljeve. 


Ali dobro, da se ostavimo moje omiljene teme „mene“ i da popričamo o vama i kako mogu da vam pomognem još danas?


Ako ste korisnik facebook-a (a tko to nije ;) evo linka na MOJA PRIČA i kako može nastati VAŠA PRIČA.


Za vas koji se odlučite upoznati sa atrakcionim marketingom sam pripremio edukaciju koja će vam stizati na vaš email u odgovarajućem ritmu, a do vas je samo da se upišete u listu i započnete svoju edukaciju...